Joga za mamice po porodu

Po dolgih devetih mesecih si v svoje naročje dobila dojenčka, da ga ljubkuješ in crkljaš. Nov družinski član pomeni nov urnik, in zelo hitro opaziš, da nimaš dovolj časa, ki bi ga posvečala svojemu zdravju in dobremu počutju.

Dobrodošla na poporodni jogi za mamice!

Trenutno jogiramo na dva načina:

– v živo v studiu Zibelka življenja ob TORKIH ob 12.00

– online preko Zooma ob ČETRTKIH ob 12.00 


POZOR! Predznanje joge ni potrebno! Tudi če joge še nikoli nisi prakticirala, je ta zaradi svojega mehkega, a vendar včasih zahtevnega gibanja, izjemno primerna za prehod od ranljivega poporodnega telesa do močnega in funkcionalnega.

Joga za mamice z dojenčki je odlična priložnost za preživljanje posebnega časa z otročkom, saj jih mamice držijo v naročju ali uporabljajo kot utež, medtem ko izvajajo jogijske položaje.

DOJENČEK SICER NI OBVEZEN – LAHKO PRIDETE TUDI SAME!

Po porodu navadne fitnes vadbe niso primerne, saj telo potrebuje kar nekaj časa, da se sestavi nazaj. Ure poporodne joge vse to upoštevajo in ti dajo usmerjeno, strukturirano vadbo, da izboljšaš vse, kar se je med nosečnostjo in porodom postavilo na glavo. To je lahko diastaza rektusov, težave z dihanjem, šibke mišice medeničnega dna, urinska inkontinenca ali druge težave zaradi epiziotomije/raztrganine, zakrčen ramenski obroč zaradi dojenja in neprestanega sklanjanja nad dojenčka, in podobno.

Ker joga ni le navadna telovadba, se učimo tudi umirjati svoj dih in um, ki nam pride še kako prav, ko smo neprespane, dojenček pa še kar joka. Ali ko se počutimo, da smo same za vse in nimamo nobene podpore.

Joga za mamice z dojenčki ni samo vadba, niti ni razteznim položajem pridruženo dihanje. To je skupnost, kjer spoznaš druge mame, in vidiš, da NISI SAMA. Da ni samo tvoj dojenček tisti, ki joka. Ki ne prespi cele noči. In da dojenje tudi za druge morda ni bilo enostavno.

PRVI OBISK JE BREZPLAČEN! 

Vabljena na poskusni obisk, tvoje telo in dojenček ti bosta hvaležna!

Izberi si svoj termin na urniku!

    Zanima me:

    joga za nosečnicejoga za mamice z dojenčkiyoni joga za ženskedelavnicespremstvo pri poroduindividualni posvetdrugo

    S klikom na gumb “pošlji” se strinjam s politiko zasebnosti. Strežnik bo tvoje podatke poslal na moj email naslov. Teh podatkov ne delim z drugimi posamezniki ali podjetji, potrebujem pa jih, da ti lahko odgovorim.